Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL Sanatatii: Ce-ti rezerva ASRELE in saptamana 17-23 februarie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare odie Sanatatea fizica este buna, insa niste analize de rutina nu ar strica. Este posibil fie sa descoperiti o afectiune care nu avea simptome, dar urma sa se agraveze, fie o boala incepe acum sa evolueze in tacere.

Sfatul astrologului: faceti analizele de rutina pentru a va verifica strea de sanatate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Saptamana cuprinsa intre 17 si 23 februarie este pentru voi, dragi nativi Rac, una plina de rezolvari, dar care totodata aduce schimbarea unui curs al vietii.

Ceva, un plan din viata voastra, se va schimba in aceasta saptamana sau s-a schimbat deja, ceva s-a produs, motiv pentru care sunteti nevoiti sa schimbati cursul unor situatii. Nu trebuie sa fiti negativisti, caci aveti toate fraiele in maini, prin urmare va puteti construi urmatorul drum dupa bunul vostru plac.

Starea psihica este buna, va simtiti linistiti si cumva impacati fata de rezultatele pe care le aveti deja.

Citește și:

Sanatatea fizica este de asemenea buna, insa poate fi oricand tulburata daca nu pastrati obiceiurile sanatoase. Sunteti predispusi sa va neglijati alimentatia, somnul, sa faceti excese de bautura sau pur si simplu sa nu va respectati conduita de tratament – iar toata aceasta dezordine in stilul de viata va poate perturba sanatatea.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.