Setari Cookie-uri

Afla si tu: Testul PAPANICOLAU pentru SANI

Cea mai noua metoda de screening in faza precoce a cancerului la san, adresata femeilor de peste 25 ani

Testul Papanicolau HALO pentru san este o metoda de screening, nu de diagnostic. Ea poate fi utilizata ca metoda de screening si in cazul femeilor cu varsta sub 40 ani, care nu aveau pana acum un test de screening, mamografia fiind recomandata doar femeilor de peste 40 de ani. Testul Papanicolau HALO pentru san nu inlocuiește mamografia sau ecografia mamara, ci aduce informatii complementare. Impreuna cu testul Babeș Papanicolau pentru depistarea cancerului de col uterin, testul Pananicolau HALO se adreseaza tuturor femeilor cu varsta cuprinsa intre 25-55 de ani și este disponibil la Donna Medical Center, clinica dedicata sanatatii femeilor, specializata in diagnosticul cancerului la san, dar și al altor afectiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice.

In luna martie, Donna Medical Center sustine feminitatea și frumusetea interioara mentinuta prin sanatate, oferind tuturor pacientelor o reducere de 25% pentru efectuarea testului de screening Papanicolau HALO.

Citește și:

***

Pentru a afla mai multe informatii despre acest serviciu de ultima generatie, vizitati site-ul www.donna-medicalcenter.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.