Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 31 martie-6 aprilie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Perioada curpinsa intre 31 martie si 6 aprilie este plina de incercari in planul prietenilor.

Aveti un tonus intelectual bun, insa comunicarea cu ceilalti poate fi usor deficitara. Este posibil sa nu reusiti sa gestionati conflictele asa cum va doriti, insa nici nu va afecteaza prea tare ruperea unor relatii.

Sanatatea fizica este buna, insa sistemul nervos este suprasolicitat.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sfatul astrologului: este indicat sa adoptati metode antistres si sa incercati sa va distrati mai mult. Detasati-va de problemele de zi cu zi si nu mai puneti la suflet toate problemele.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 31 martie si 6 aprilie va aduce foarte multe schimbari in viata, inclusiv in planul sanatatii.

Vin vesti din toate zonele, de la familie, vesti bune, dar si rele. Si in planul sanatatii puteti primi pe de o parte vesti rele, dar pe de alta parte vesti bune. De exemplu este posibil ca o boala sa fie depistata, dar exista tratamen. Sau este posibil sa suportati o interventie chirurgicala, dar rezultatul este foarte bun.

Citește și:

In tot cazul, va fi o saptamana plina de peripetii si de incercari, de provocari pe toate planurile. Va trebui sa faceti fata schimbarilor majore fie in familie, fie in viata voastra.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.