Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 31 martie-6 aprilie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Un grad de stres apasa sanatatea fizica si psihica, de aceea este indicat sa fiti mai detasati decat de obicei cu privire la problemele de zi cu zi.

Sfatul astrologului: nu va neglijati odihna si dieta, sistemul vostru energetic este sensibil.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 31 martie si 6 aprilie este una frumoasa, plina de peripetii si chiar rasfat am putea spune.

Desi pe de o parte va apasa unele griji mai vechi, pe de alta parte va doriti sa va relaxati, sa va bucurati de viata si de vremea frumoasa.

Asadat am putea spune ca starea psihica este fluctuanta - cand euforica, cand depresiva - insa starea de sanatate trupeasca este excelenta.

Sfatul astrologului: incercati sa nu fiti radicali in aceasta saptamana. Lasati lucrurile sa vina de la sine si dati timp problemelor sa se rezolve.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Perioada cuprinsa intre 31 martie si 6 aprilie este foarte buna pentru voi, dragi nativi Fecioara.

Astrele va rasfata si va protejeaza, asadar am putea spune ca ati gasit pestisorul de aur. Tot ce va propuneti devine realitate, aveti noroc, succes si notorietate. Sunteti in centul atentiei si in loc sa starniti invidie, asa cum ne-am astepta, creati mai mult relatii bazate pe respect si va petreceti timpul intr-un cerc de oameni care va apreciaza.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.