Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 31 martie-6 aprilie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Sanatatea fizica este destul de buna, desi ar trebui sa va odihniti mai mult. Sistemul nervos este usor sensibilizat, astfel ca puteti suferi chiar de insomnii (poate acestea sunt cauza oboselii), dureri de cap, astenie.

Sfatul astrologului: mizati pe intuitie si incercati sa va relaxati mai mult.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Va asteapta o saptamana plina de evenimente imprevizibile, dragi nativi Balanta.

Aveti multe dorinte, insa va trebui sa munciti mult pentru realizarea lor. De aceea, desi aveti un tonus psihic excelent, este totusi posibil ca la finalul saptamanii sa va simtiti epuizati, obositi si... irascibili.

De aceea este indicat sa gasiti timp pentru relaxare si distractii, sa nu puneti la suflet orice replic a celor din jur si sa fiti mai intelegatori. Exista un risc crescut de conflicte sau de replici care, desi aparent nu declanseaza o reactie, sa nu fie totusi uitate prea usor de cei din jur.

Citește și:

Sanatatea fizica este buna, organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului, planul genital este insa sensibil.

Sfatul astrologului: nu reactionati impulsiv.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Pentru voi, dragi nativi Scorpion, perioada cuprinsa intre 31 martie si 6 arilie va aduce necesitatea unei interiorizari. Doriti sa va reanalizati sentimentele, sistemul de valori, poate chiar evolutia in cariera sau in plan social.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.