Depresia este considerata de specialisti ca fiind una din bolile specifice acestui secol, se pare ca stilul de viata modern reprezinta principala cauza a “proastei dispozitii”.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Aceasta reteta este usor de preparat, sucul fiind recomandat in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Acest suc contine vitamine, enzime, dar si probiotice, putand fi consumat si de copii. Efectele sale terapeutice nu se rezuma doar la conferirea unei stari generale de bine, ci totodata alunga oboseala, tonifica ficatul, imbunatateste memoria si previne obezitatea, o alta problema a omului modern.

sucul bunei dispozitii

Ingrediente pentru sucul “veseliei”

Mierea – acest elixir natural reprezinta o adevarata comoara pentru sanatate. Bogata in vitamine, priteine, dar si enzime si substante unice, neintalnite in alte alimente, mierea aduce multiple beneficii sanatatii:
- creste imunitatea;
- hraneste creierul;
- imbunatateste digestia;
- imbunatateste libidoul;
- este indicata in carenta de calciu sau magneziu;
- mentine frumusetea si tineretea etc.

Propolisul - Compozitia chimica a propolisului reprezinta un cocktail de substante cu efecte terapeutice deosebite, cum sunt: derivatii flavonici, acid ferulic (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ – antibacterian si bactericid), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu, zinc etc), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi, in functie de compozitia si specia vegetala de pe care s-a cules propolisul.

Foto: bautura care combate depresia by Shutterstock.com

Secretul antic impotriva depresiei
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: