Setari Cookie-uri

Bautura MIRACOL care te INVESELESTE

Aceasta bautura iti reda buna dispozitie, stimuland rezervele energetice ale organismului si oferind creierului substantele de care are nevoie.

Depresia este considerata de specialisti ca fiind una din bolile specifice acestui secol, se pare ca stilul de viata modern reprezinta principala cauza a “proastei dispozitii”.

Aceasta reteta este usor de preparat, sucul fiind recomandat in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Acest suc contine vitamine, enzime, dar si probiotice, putand fi consumat si de copii. Efectele sale terapeutice nu se rezuma doar la conferirea unei stari generale de bine, ci totodata alunga oboseala, tonifica ficatul, imbunatateste memoria si previne obezitatea, o alta problema a omului modern.

sucul bunei dispozitii

Ingrediente pentru sucul “veseliei”

Mierea – acest elixir natural reprezinta o adevarata comoara pentru sanatate. Bogata in vitamine, priteine, dar si enzime si substante unice, neintalnite in alte alimente, mierea aduce multiple beneficii sanatatii:
- creste imunitatea;
- hraneste creierul;
- imbunatateste digestia;
- imbunatateste libidoul;
- este indicata in carenta de calciu sau magneziu;
- mentine frumusetea si tineretea etc.

Citește și:

Propolisul - Compozitia chimica a propolisului reprezinta un cocktail de substante cu efecte terapeutice deosebite, cum sunt: derivatii flavonici, acid ferulic (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ – antibacterian si bactericid), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu, zinc etc), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi, in functie de compozitia si specia vegetala de pe care s-a cules propolisul.

Foto: bautura care combate depresia by Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.