Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 28 iulie – 3 august

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Multe situatii noi apar in viata nativilor Balanta, iar acestia nu stiu sigur cum sa le gestioneze. Asadar va veti simti exaltati, fericiti, dar totodata epuizati de energie.

In plan fizic, sanatatea este excelenta. Organismul vostru are o imunitate crescuta si dispune de rezerve energetice suficiente pentru a mentine sanatatea organelor interne.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Sanatatea nativilor Scorpion este buna in perioada cuprinsa intre 28 iulie si 3 august, insa unele orgne sunt sensibilizate.

Sistemele urinar, genital si digestiv pot avea de suferit in aceasta perioada, dar si planul emotional. Sunteti mai sensibili decat de obicei si va afecteaza aproape orice gest al celor din jur.

Este indicat sa gasiti metode de relaxare, sa incercati sa va detasati de problemele zilnice. Adersati-va medicului daca aveti simptome neplacute sau ceva va ingrijoreaza cu privire la sanatatea voastra.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Nativii Sagetator par sa traverseze o criza existentiala. Multe probleme mai vechi care nu si-au gasit rezolvarea inca ii nelinisteste, ii streseaza si chiar le poate tulbura somnul.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.