Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 28 iulie – 3 august

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Starea de sanatate este buna, insa organismul vostru este sensibil la stres. Aveti nevoie de unele schimbari, dar si de mai multa ingrijire. Cei dragi par sa va fie alaturi, insa si eforturile lor sunt limitate. Aceasta perioada critica in care va aflati pare sa nu se termine decat peste multe luni de zile, insa nu intotdeauna va veti simti atat de ingrijorati ca in aceasta saptamana.

Este cazul sa cautati si alte surse de relaxare decat pana acum si sa luati mai multe masuri pentru binele vostru. Cu alte cuvinte trebuie sa fiti mai egoisti.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn traverseaza o perioada buna in planul sanatatii fizice, dar cu loc de mai bine in planul sanatatii spihice.

Traversati o perioada plina de evenimente care va suprasolicita si va secatuiesc de energie. Aveti nevoie de mai multa sustinere din partea celor dragi si a prietenilor si chiar aveti anumite pretentii de la acestia. Este posibil sa va simtiti dezamagiti sau nesatisfacuti de unele aspecte din viata voastra si va hotarati sa faceti unele schimbari.

Citește și:

Sanatatea fizica este buna, organismul vostru este puternic in fata stresului, iar imunitatea crescuta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Cum spuneam si in saptamanile precedente, nativii Varsator se afla in plina situatie de criza, situatie care pare sa ia sfarsit in cateva luni, cu decizii radicale si eforturi mari.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.