Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 11-17august

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 11 si 17 august este plina de evenimente neprevazute, dat totodata si de evenimente placute care va aduc un plus de energie in plan psihic.

Gasiti solutii pentru a va implini unele vise si sunteti mai entuziasti ca oricand. Astrele va inzestreaza si cu energie sexuala, asadar va veti simti fericiti si impliniti in aceasta saptamana.

Sanatatea fizica este foarte buna, va mentineti in forma, sunteti atenti cu organismul vostru, mancati sanatos, faceti miscare si va rasfatati cu fiecare ocazie.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana a relaxarii si reevaluarii. V-ati hotarat sa va detasati de tot ceea ce va face rau si sa gasiti mai importante momentele placute alaturi de prieteni.

Va rezervati timp sa va ingrijiti, sa va rasfatati mai mult decat de obicei, sa va bucurati de micile momente frumoase ale vietii. Puneti in prim-plan persoana voastra, unde simtiti ca este destul loc sa investiti timp, bani si alte valori.

Citește și:

Sanatatea fizica este buna, organismul vostru este revitaliza astral, iar cei care sufera de boli cronice vor simti in aceasta saptamana o ameliorare a simptomelor obisnuite.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.