Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 11-17august

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu traverseaza o perioada suprasolicitanta, plina de evenimente neprevazute, dar si de tensiuni in relatii, tensiuni pe care trebuie sa le gestioneze.

Va veti simti prinsi in mijlocul unor certuri, iar singurii care au ciocanul judecatorului sunteti voi. Veti fi pusi in fata unor situatii pe care trebuie sa le gestionati in primul rand prin sinceritate.

In plan fizic sunteti mai putin zdruncinati de evenimente. Organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului, iar bolile par sa stea departe. Doar sistemele endocrin si cardiovascular sunt sensibilizate in aceasta perioada, de aceea trebuie sa va feriti de caldura si sa va odihniti corespunzator.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Nativele Fecioara se bucura de o saptamana excelenta in planul sanatatii fizice si psiho-emotionale.

Citește și:

Petreceti zilele ca si cand sunteti in cel mai palpitant concediu din viata voastra. Totodata primiti si lectii karmice importante, motiv pentru care in aceasta saptamana incepeti o etapa importanta in ceea ce priveste evolutia spirituala.

Organismul vostru este puternic si rezistent in fata bolilor, singurul sistem sensiblizat fiind cel genital. Si pentru ca tot am adus vorba despre sistemul reproducator, se recomanda prudenta daca nu doriti sa concepteti un copil.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.