Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 8-14 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi, ragi nativi Gemeni, saptamana cuprinsa intre 8 si 14 septembrie va aduce tot felul de situatii care va suprasolicita si va scot din ritmul vostru.

Simtiti nevoia sa va detasati, poate chiar sa evadati din responsabilitatile zilnice si, in final, sa faceti tot ceea ce vreti voi. Se recomanda atentie in privinta conflictelor, caci este posibil sa rupeti unele relatii de care... veti avea nevoie in viitor.

Sanatatea fizica este buna, dar exista loc de mai bine. Este recomandat sa mergeti la medic pentru analizele de rutina, caci este posibil ca o afectiune sa evolueze in tacere. Nu uitati sa treceti pe la ginecolog, caci sistemul genital este sensiblizat in aceasta saptamana.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac traverseaza o perioada incarcata, suprasolicitanta, dar plina de rezultate bune care ii motiveaza si ii multumeste.

Citește și:

Faceti acum planuri mari pentru viitor si reusiti realizari pe care vi le doreati de mult. Sunteti mult mai optimisti decat de obicei si mai curajosi.

In privinta sanatatii fizice, este indicat sa treceti pe la stomatolog pentru un control. Sistemele nervos si digestiv sunt sensibilizate in aceasta perioada.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.