Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 8-14 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Nativii Varsator traverseaza o perioada suprasolicitanta, plina de evenimente neprevazute si oarecum stresanta. Timpul va preseaza cel mai mult si trebuie sa invatati sa faceti slalom printre reponsabilitati, astfel incat sa duceti totul la bun sfarsit.

In plan psihic va veti consuma toate resursele, insa nu este prima data cand faceti asta, asadar stiti ca va puteti duce la bun sfarsit planurile, dar este nevoie de multa munca pentru a reusi.

Sanatatea fizica este buna, dar aveti nevoie de mai multa odihna si relaxare. Incercati tehinicile meditative care va aduc energie pozitiva si va revigoreaza organismul.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti petrec o saptamana in care au foarte multe lucruri de facut, au rolul lor pe care trebuie sa il joace cu deminitate.

Citește și:

Va simtiti presati de timp, insa aveti un bun management al stresului si reusiti sa treceti cu usurinta chiar si peste cele mai tensionate momente.

In plan fizic, sanatatea este pe o panta ascendenta. Faceti miscare, mancati sanatos si cu astfel de alegeri bune nu este de mirare ca va mentineti energia si sanatatea.

Foto articol: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.