Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 29 septembrie 5 octombrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Alimentele calde va fac mult bine, calmeaza stomacul si sistemul digestiv si... va calmeaza si pe voi. Alegeti preparate sanatoase, caci altfel puteti avea arsuri gastrice.

In plan psihic, aveti nevoie de mai multa motivatie, insa veti gasi sursele motivationale mai ales in a doua jumatate a saptamanii. Prietenii sunt cei care aduc veselia in viata voastra, asadar nu refuzati invitatiile acestora.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru nativii Gemeni, perioada cuprinsa intre 29 septembrie si 5 octombrie vine ca un val de relaxare dupa multe zile de stres. Desi in viata voastra apar multe schimbari, totusi va simtiti plini de energie, iar stresul pare sa nu existe deloc in viata voastra.

Sanatatea fizica este buna, sistemul imunitar este mai puternic decat in ultima perioada, iar bolnavii cronici se pot bucura de o stare buna de sanatate, in ciuda schimbarilor atmosferice.

Citește și:

Chiar daca va simtiti bine, nu renuntati totusi la un stil de viata sanatos. Nu uitati ca sanatatea... se mentine!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Perioada cuprinsa intre 29 septembrie si 5 octombrie este minunata pentru nativii Rac.

Este o perioada a acumularii, a invatarii, este posibil chiar sa fiti inscrisi la unele cursuri sau chiar sa aveti examene. Este vorba in special de cursuri care va perfectioneaza intr-un domeniu care va place si care, conform aspectelor astrale, va este de folos intreaga viata.

Descoperiti o noua latura a voastra, o latura care va atrage mai mult decat sperati si in care aveti rezultate foarte bune.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.