Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 29 septembrie 5 octombrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Sanatatea fizica este buna, insa sistemul osos si muscular poate fi usor afectat. Puteti avea dureri osoase sau articulare. O atentie sporita trebuie sa o aiba nativii care fac munci fizice, caci sunt predispusi la accidentari sau chiar hernii de disc. In rest, sistemul imunitar functioneaza la cote maxime si bolile de sezon fie va ocolesc, fie prind o forma foarte usoara.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 29 septembrie si 5 octombrie este plina de evenimente care va suprasolicita, de aceea este posibil ca in a doua jumatate a saptamanii sa va simtiti obositi, epuizati. Este indicat sa alegeti o alimentatie energizanta, bogata in fructe, legume si cereale integrale, lactate, dar saraca in grasimi nesanatoase si dulciuri procesate. Sunteti predispusi si la deshidratare si usoare tulburari renale, de aceea va sugeram sa consumati suficiente lichide in fiecare zi.

Citește și:

Sistemul imunitar este usor afectat in a doua jumatate a saptamanii, este posibil sa contactati boli de sezon, insa manifestarile sunt usoare si nu trebuie sa va ingrijorati. Nu neglijati orele de sport, se pare ca miscarea este cel mai bun prieten al sanatatii voastre in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, perioada cuprinsa intre 29 septembrie si 5 octombrie este de bun augur in privinta sanatatii.

Aveti o imunitate de fier si o buna rezistenta in fata bolilor, insa... o sensibilitate destul de puternica in ceea ce priveste alimentatia. Incercati sa evitati acele preparate despre care stiti ca va fac rau si adoptati un regim alimentar cat mai sanatos.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.