Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 29 septembrie 5 octombrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

In plan psihic aveti un tonus excelent, o buna energie si o capacitate fantastica de invatare. Sunt favorizati cei care urmeaza cursuri in aceasta perioada sau sustin examene.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, perioada cuprinsa intre 29 septembrie si 5 octombrie va aduce unele sensibilizari in ceea ce priveste imunitatea.

Harta astrologica nu aduce vesti de ingrijorat, insa trebuie sa fiti atenti in fata bolilor de sezon sau al exacerbarilor unor afectiuni mai vechi. Ultimele zile au fost foarte solicitante si pline de evenimente, ceea ce v-a obosit si v-a dat peste cap ritmul vostru de zi cu zi.

Aveti insa o imunitate puternica, de aceea tulburarile pe care le puteti suferi in planul sanatatii sunt usoare si nu nasc motive de ingrijorare.

In plan psihic ati acumulat multe tensiuni si simtiti acum nevoia sa gasiti acele activitati care va destind si va ajuta sa va relaxati. Nu mai puneti la suflet orice fleac si aveti mai multa grija de starea voastra interioara.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Perioada cuprinsa intre 29 septembrie si 5 octombrie aduce nativilor Scorpion multe oportunitati, ceea ce va determina sa munciti din greu, sa faceti planuri mari si.. poate chiar sa concepeti un copil. Sistemul reproducator este in mod special vizat de astre in aceasta perioada.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.