Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 29 septembrie 5 octombrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Sanatatea fizica este buna, dar trebuie sa va paziti de frig si de bolile de sezon. Aveti nevoie poate de o alimentatie mai calorica, pentru a oferi organismului toate resursele de care are nevoie intr-o perioada atat de solicitanta.

In plan psihic, aveti un tonus excelent, sunteti deschisi noilor proiecte, iar astrele va sporesc capacitatea de creatie. Comunicati excelent cu cei din jur, asadar am putea spune ca aveti toate ingredientele succesului.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Nativii Sagetator traverseaza o perioada incarcata de activitati si griji usoare. Aveti si sperante mari de pe urma muncii voastre si a intregii echipe, asadar gasiti motivatie numai cu gandul la rezultate mari.

Astrele va inzeastreaza cu multa energie si va ajuta sa reusiti in tot ceea ce va propuneti. Chiar daca munciti mult in aceasta perioada, totusi organismul vostru este puternic si rezistent in fata bolilor.

Citește și:

In plan psihic simtiti oboseala, insa va motiveaza gandul la rezultatele muncii voastre. Asadar reusiti sa va mentineti tonusul si mai ales ritmul alert pe care vi l-ati impus.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn au parte in aceasta saptamana de relaxare mai mult decat si-ar fi dorit. Astrele fac ca evenimentele din viata voastra sa se desfasoare cu un asemenea ritm, incat va ramane mult timp de odihna, poate chiar mai mult decat v-ati dorit.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.