Setari Cookie-uri

Astenia de toamna? 4 Remedii din natura

E oficial: toamna si-a intrat in drepturi, iar zilele friguroase si ploioase nu sunt departe! Totusi, schimbarile de la sezonul cald la cel rece inseamna nu doar variatii de temperatura sau o cantitate scazuta de lumina naturala solara, ci si modificari ale bioritmului intern al organismului.

O alta modalitate de a intari organismul din interior, de a creste numarul de anticorpi si de a stimula imunitatea este cu ajutorul probioticelor. Acestea contin bacterii benefice importante ce actioneaza ca un antibiotic natural in neutralizarea infectiilor virale si bacteriene: bifido acidophilus, lactobacillus acidophilus si lactobacillus plantarum. Mai mult decat atat, probioticele au o actiune benefica asupra florei intestinale si indeparteaza si efectele nedorite ale antibioticelor, care distrug bacteriile bune din organism.


***

Dincolo de ajutorul pe care natura ni-l ofera in combaterea asteniei de toamna, este indicat sa sustinem alimentatia si cu ajutorul suplimentelor alimentare naturale. In noul sezon, Farmaciile Ropharma au pregatit kit-ul de stimulare a imunitatii format din trei cutii Activit Imuno Forte, Septogal+Lactoferina, Activit C60, o cana sablata si un pachet cu servetele umede.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.