Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Aceasta saptamana aduce multe evenimente si lasa inca nerezolvate unele aspecte din viata voastra, aspecte care tin mai mult de zona placerii, a hobby-urilor, insa aceasta zona este foarte importanta pentru calitatea vietii.

Sunteti plini de energie si motivati in tot ceea ce faceti, insa trebuie sa fiti mai atenti la semnalele corpului vostru. Fie dieta este inadecvata, fie trebuie sa faceti unele modificari in stilul de viata, sa faceti alegeri sanatoase si eventual sa intensificati programul de miscare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana plina de evenimente imprevizibile, care va suprasolicita, dar pe de alta parte exista si o zona de rutina din care nu reusiti sa iesiti. Fie este vorba despre rutina in cariera, fie in viata de familie. Poate este cazul sa insufletiti unele aspecte din viata voastra.

Citește și:

In planul sanatii fizice, este posibil sa fi neglijat unele simptome care acum se pot intensifica. De aceea unele suparari in planul sanatatii pot sa apara. Consultati medicul si veti primi sfaturi bune.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana controversata in plan emotional si poate ar fi cazul sa fiti mai toleranti. Este o perioada in care trebuie sa luati unele decizii importante pentru viitorul vostru si este indicat sa renuntati la orgoliu. Fiti sinceri cu voi.

In planul sanatatii fizice, este indicat sa faceti o vizita medicului pentru analizele uzuale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Desi unele griji in planul sanatatii au fost spulberate in ultimele saptamani, totusi inca ar tebui sa acordati atentie sanatatii. Unele probleme s-au ameliorat, insa nu au disparut si se pot acutiza oricand. De aceea ar trebui sa fiti mai atenti la semnalele organismului.

Citește și:

In plan psihic va simtiti bine, dar traversati o perioada de schimbari majore.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.