Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana cu multe valuri in planul emotional. Pe de o parte pot fi suferinte, pe de alta parte bucurii, insa va veti simti epuizati si poate chiar depresivi spre finalul saptamanii.

Sanatatea fizica este buna, insa starea psihica va poate influenta imunitatea. De aceea este posibil ca bolile de sezon sa va prinda cu o imunitate scazuta si sa va creeze unele probleme.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana buna pentru voi, dragi nativi Capricorn. Faceti alegeri bune in privinta stilului de viata si a sanatatii, sunteti atenti cu cei din jur si va bucurati de aprecierea celorlalti.

Aveti rezultate tot mai bune in tot ceea ce faceti si astrele va aduc putere de munca si noroc. Asadar tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti planurile in aplicare, caci veti avea succes.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o perioada plina de evenimente, de sacrificii, poate chiar si de stres. Cautati solutii pentru mai multe proiecte si este posibil sa schimbati unele strategii. Pe de alta parte cautati sa va perfectionati si sa demarati noi proiecte.

In planul sanatatii fizice, organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului, insa nu ar trebui sa neglijati orele de odihna. O mai buna organizare v-ar aduce unele beneficii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Saptamana este foarte solicitanta pentru voi, insa va place ceea ce faceti si reusiti sa duceti la bun sfarsit toate responsabilitatile. Va organizati si in felul acesta va ramane timp si pentru voi.

Sanatatea fizica este foarte buna, insa ar trebui sa aveti mai multa grija cand vine vorba de dieta si miscare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.