Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Este o saptamana in care incepeti sa va faceti noi planuri, primiti energie astrala si optimismul va incurajeaza sa incepeti noi proiecte. Veti munci mult, iar la finalul saptamanii va veti simti epuizati.

In organismul vostru au loc unele schimbari, poate ati hotarat sa urmati un tratament, poate chiar o cura de slabire. In tot cazul, nu trebuie sa neglijati simptomele neplacute.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Fecioarele traverseaza o perioda buna in planul sanatatii fizice si psihice. Desi in plan psihic sunteti usor tensionati din pricina ulor colaborari, totusi reusiti sa gasiti solutii in timp util.

Sanatatea fizica este buna, dar inca mai este loc pentru schimbari pozitive in stilul de viata.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana care va aduce pretentii mari de la propria viata si propria persoana. Noi planuri sunt puse acum in practica si astrele va aduc energie, creativitate si putere de munca.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, organismul va transmite unele semne cum ca ceva este in neregula. Poate ar fi cazul sa faceti unele invetigatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Imunitatea scade usor in aceasta saptamana si este posibil ca bolile de sezon sa nu va dea pace.

Sistemul urinar este de asemenea sensibilizat si exista riscul de pietre la rinichi sau cistita. Un aport hidric adecvat va mentine rinichii sanatosi.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.