Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana plina de provocari pentru voi, dragi nativi Berbec. Va trebui sa faceti fata multor solicitari, astfel ca din punct de vedere al sanatatii psihice va veti declara epuizati spre finalul saptamana. Duminica este posibil sa va simtiti odihniti si sa aveti cateva idei stralucite.

In planul sanatatii fizice, se atrage o atentie deosebita in ceea ce priveste coloana vetebrala. Este posibil sa suferiti de unele tulburari ale coloanei sau sa va plangeti de dureri de spate. Incercati exercitii terapeutice si apelati la remedii naturale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In plan psihic va simtiti tot mai bine, sunteti optimisti si invatati sa aveti incredere in voi si in ceilalti. Cautati valorile in voi si primiti vesti bune care va motiveaza in plan profesional si relational.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, probabil ca simtiti deja ca aveti nevoie de mai multa miscare si poate de unele modificari in stilul de viata. Dati curs acestor nevoi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Inceputul de saptamana nu este stralucit in plan psihic, existand loc si de mai bine. Insa aceasta saptamana va aduce o lectie karmica, aceea de a avea incredere in ceilalti.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va faceti planuri sa vizitati medicul. Fie este vorba despre un terapeut, fie de un medic stomatolog – in tot cazul va veti face tot felul de scenarii in minte inainte de a suna pentru programare. Incercati sa nu amanati deciziile care vizeaza sanatatea.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Saptamana este foarte buna in ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele nu aduc motive de ingrijorare. Altfel stau lucrurile insa in plan psihic, unde aveti o serie de nemultumiri, dar si de griji cu privire la viitorul apropiat.

Citește și:

Incercati sa nu mai puneti la suflet orice neplacere si sa fiti mai relaxati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Este o saptamana plina de evenimente, dar si de reusite, asadar in plan psihic sunteti favorizati astral, dar si de propria munca.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va trebui sa fiti mai atenti la unele semnale pe care organismul vi le trimite. Poate este cazul sa nu mai ignorati simptome vechi si sa va prezentati la medic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In aceasta saptamana spuneti ca ceilalti, dar faceti ca voi. Sunteti usor incapatanati si pur si simplu nu mai aveti rabdare sa faceti compromisuri. Poate este totusi cazul sa fiti mai atenti si la ce spun ceilalti, caci s-ar putea ca unii sa mai aiba dreptate.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, imunitatea voastra scade usor si ramaneti predispusi la boli de sezon.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.