Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana va aduce o serie de griji si dezamagiri fata de unele persoane. Pe de alta parte va ganditi ca este posibil ca anumite nemultumiri pe care le traiti sa fie provocate chiar de voi.

In planul sanatatii fizice sunteti destul de linistiti, chiar daca unele simptome mai vechi pot reveni. Incercati sa nu tineti diete drastice in aceasta perioada, sistemul digestiv este afectat.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In plan psihic veti multe idei si va doriti sa le puneti in practica, prin urmare va mobilizati. Astrele va sustin si va ofera energia de care aveti nevoie.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine si veti dori sa faceti unele schimbai in viata personala.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana foarte controversata si complexa in ceea ce priveste planul psihic. Pe de o parte astrele va ofera unele lectii de viata, pe de alta parte stiti ca si voi puteti fi vinovati pentru unele aspecte pe care le traiti in aceasta perioada.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatate fizica, aveti deja programate vizitele la medic. Fie un tratament nu a fost terminat, fie unele simptome persista si va ingrijoreaza.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Saptamana va aduce multe vesti bune si multe drumuri cu interes placut pentru voi.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil ca imunitatea sa scada usor, motiv pentru care sunteti expusi bolilor de sezon.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

In ceea ce priveste sanatatea, astrele nu vin cu prea multe vesti noi. Este posibil sa finalizati un tratament sau o anumita etapa a suferintei voastre sa se incheie aici.

Acordati mai multa atentie celor dragi si organizati-va cat mai bine pentru a nu va suprasolicita.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Este o saptamana usor solicitanta pentru voi, dragi nativi Pesti. Va trebui sa va scoateti in evidenta unele calitati sau aptitudini, iar efectele nu vor intarzia sa apara.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, poate ar trebui sa faceti mai mult sport. Se pare ca sistemele muscular si articular sunt sensibile in aceasta perioada.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.