Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Descopera ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana in planul sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Este o saptamana aglomerata in care va straduiti sa tineti pasul cu toate responsabilitatile. Comunicati destul de bine cu cei din jur si va doriti ca toate lucrurile sa iasa perfect, caci doar sunteti perfectionisti. Din aceasta pricina stresul va poate afecta usor starea de sanatate.

Sunt sensibilizate sistemul nervos, sistemul digestiv si cel osteo-articular. Racelile si bolile de sezon va dau tarcoale, asadar va recomandam sa va imbracati adecvat si sa nu faceti excese de niciun fel.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Saptamana este plina de evenimente care va consuma social si emotional. Doriti sa atingeti unele puncte in cariera voastra sau in cercul de prieteni, insa va recomandam sa ganditi de doua ori inainte sa vorbiti pentru ca este posibil sa va ia gura pe dinainte. Astrele arata ca este posibil sa indepartati unele persoane de voi, fara sa va dati seama.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, dar trebuie sa va odihniti mai mult. O atentie deosebita este recomandata si in privinta alimentatiei.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

Este posibil sa primiti o serie de lectii karmice in aceasta saptamana, sa evoluati in plan spiritual, chiar daca lectiile... nu va sunt tocmai pe plac. Rolul astrelor in aceasta perioada este acela de a va oferi o noua perspectiva asupra vietii si relatiilor. Asadar in plan psihic putem spune ca saptamana este... destul de aglomerata.

In planul sanatatii fizice, va bucurati se o imunitate crescuta si de rezistenta in fata stresului. Daca suferiti de boli cronice, este posibil sa mai aveti cateva suparari, insa astrele nu anunta nimic grav.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Va bucurati de o saptamana prospera in planul prietenilor si a experientelor personale. Petreceti momente frumoase alaturi de cei dragi si chiar va largiti cercul de prieteni.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil ca bolile de sezon sa va dea tarcoale, insa harta astrala nu aduce motive de ingrijorare. Puteti contacta cel mult o viroza, insa o veti duce pe picioare.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Saptamana va aduce multe peripetii, dar si lectii karmice. Este posibil ca in plan emotional sau spiritual sa aveti unele nemultumiri, care sunt legate de alegerile sau deciziile pe care le-ati luat candva. Poate ca este tarziu sa mai schimbati ceva si lectiile karmice din aceasta perioada va invata cum sa va adaptati la prezent.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, dar exista riscul unor afectiuni imprevizibile. Daca va stiti cu boli cronice, incercati sa nu va abateti de la recomandarile medicului, caci pot sa apara acutizari.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Va consumati multa energie cu prietenii si munca de zi cu zi. Este posibil ca in aceasta saptamana sa simtiti nevoia de a va acorda mai mult timp, de a va rasfata, de a va pune pe primul loc.

Citește și:

Sanatatea fizica este oscilanta. Din pricina oboselii veti avea perioade cand imunitatea va scadea, iar in acest rastimp va puteti imbolnavi. Desi astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, este recomandat sa va prezentati la medic daca aveti simptome neplacute.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.