Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Descopera ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana in planul sanatatii fizice si psihice!

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Saptamana debuteaza cu intense experiente in plan emotional. Poate sunteti la un inceput de drum, poate trebuie sa faceti unele schimbari, in tot cazul inceputul de saptamana poate fi marcant pentru unii dintre voi.

Starea de sanatate este foarte buna. Cel mult va pot supara in aceasta saptamana durerile de cap sau stomacul – organele sensibile la stres. Incercati sa va odihniti mai mult si sa apelati la metode de relaxare.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Aceasta saptamana este foarte activa. Multe proiecte, multe usi deschise si multi oameni noi fac ca aceasta perioada sa fie una foarte dinamica, cu mule realizari. In plan psihic sunteti optimisti si comunicati excelent cu cei din jur, reusind sa va indepliniti unele dorinte mai vechi sau sa rezolvati probleme care nu va dadeau pace.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna. In ciuda oboselii si a tresului acumulat, sistemul imunitar functioneaza excelent si bolile par sa stea departe de voi.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In aceasta perioada noi idei incoltesc in mintea voastra. Poate fi vorba despre idei care va pot schimba radical vita sau va aduc un plus de confort ori chiar va propulseaza catre ceva mai bun. In tot cazul, se pare ca sfaturile bune vin de la cei dragi si nu este cazul sa le neglijati.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Astrele arata ca va preocupati de acest aspect al vietii voastre, asadar este posibil sa treceti si pe la medic. Afectiunile de sezon va dau tarcoale, insa astrele nu aduc semne de ingrijorare.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

In lista voastra de prieteni se face curatenie. Cumva priviti cu nostalgie spre timpuri nu demult apuse, pentru ca simtiti nevoia sa retraiti unele emotii, unele amintiri.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna. Organismul vostru este puternic, rezistati cu usurinta in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza bine. Bolile nu par sa va supere in aceasta perioada.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Saptamana ce urmeaza vine incarcata cu o intensa capacitate creativa. Aveti idei bune si reusiti, daca va mobilizati, sa rezolvati probleme vechi sau sa demarati un proiect care parea imposibil.

Starea de sanatate este foarte buna, dar veti avea nevoie de mai multa odihna. Este posibil sa apara dureri musculare, osoase sau articulare. Poate ar trebui sa va menajati mai mult sau sa tratati bolile reumatologice, daca acestea exista. Incercati sa adoptati o alimentatie sanatoasa si energizanta, caci veti avea nevoie de energie pentru a face fata unei saptamani atat de solictante.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

In plan psihic si emotional se pare ca exista o serie de neajunsuri. Poate ca este vorba de unele probleme pe care nu reusiti sa le rezolvati, desi par a fi banale. Aceste obstacole pe care le intalniti va determina sa va simtiti neputinciosi sau poate chiar va scade stima de sine.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Astrele aduc un risc pentru afectiunile imprevizibile, care pur si simplu va surprind sau care sunt greu de diagnosticat de catre specialisti. Desi nu pare a fi nimic grav, totusi va puteti confrunta cu unele suparari in sfera sanatatii.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.