Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Se anunta o saptamana cu multe schimbari, cu multe elemente de entuziasm, contracte si oameni cu care creati legaturi. Se pot crea chiar legaturi cu puternica incarcatura emotionala sau karmica.

Asadar in plan psihic va simtiti excelent, motivati si plini de idei bune, chiar daca suprasolicitarea va poate obosi spre finalul saptamanii.

Starea de sanatate este destul de buna, insa ar trebui sa acordati mai multa atentie alimentatiei. Este posibil ca poftele sa va conduca alegerile, dar ar fi bine sa va orientati catre un stil de viata sanatos. Pentru persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare, exista o intesificare a efortului cardiac, de aceea se recomanda sa nu va abateti de la tratament si recomandarile igieno-dietetice ale medicului.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Saptamana debuteaza cu o lipsa acuta de energie mentala, cu frica, stres sau o serie de evenimente asupra carora nu voi detineti controlul. Aceste eveimente sunt cumva urmari ale neatentiei sau ale unor greseli din trecutul apropiat, dar chiar si asa nu puteti stapani efectele acelor actiuni.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna daca privim la modul general, insa poate exista o suparare, o leziune sau o tulburare care va strica buna dispozitie. Cu toate ca organismul vostru este puternic si imunitatea functioneaza bine, totusi o tulburare care nu pare a avea urmari ingrijoratoare va da de furca. Este indicat sa va prezentati la medic pentru a clarifica situatia.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Saptamana se indreapta catre romantism, dar si catre o perioada de criza. Este posibil ca un membru drag al familiei sau partenerul de viata sa va ceara unele sfaturi, insa poate este mai bine sa nu raspundeti.

Starea de sanatate este detsul de buna, iar astrele nu anunta afectiuni ingrijoratoare. Este posibil ca bolile de sezon sa va dea batai de cap. Sunt sensibilizate articulatiile, asadar cei care sufera de artroze trebuie sa se fereasca de umezeala si sa isi urmeze tratamentul.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Sunteti plini de energie, de idei noi, reusiti sa comunicati excelent cu cei din jur si incepeti sa va faceti unele planuri legate de camin sau de familie. Ceva doriti sa schimbati in viata voastra personala si intima si sunteti decisi sa incepeti chiar de pe acum.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Ceva va nemultumeste. Fie este vorba despre un simptom care nu va da pace sau o afectiune, fie este vorba despre imaginea voastra. In tot cazul, veti lua masuri pentru a va rezolva neajunsurile.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Aceasta saptamana va aduce pofta de munca si multa energie pentru a incepe proiecte noi. Sunteti decisi, intreprinzatori si creativi, astfel ca aveti toate sansele de reusita.

Starea de sanatate este relativ buna. Daca suferiti de boli cronice, simptome mai vechi pot reveni. Este indicat sa va urmati tratamentul si sa faceti alegeri sanatoase. Este posibil de asemenea sa raciti sau sa faceti unele pusee alergice.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Este o saptamana calma si frumoasa pentru voi, dragi nativi Fecioara, mai ales in plan emotional si social. Petreceti momente frumoase, va treziti in mijlocul unor evenimente de neuitat si pur si simplu va bucurati de timpul pe care il traiti.

Starea de sanatate este foarte buna, cel mult bolile de sezon va pot da batai de cap, insa astrele nu anunta nimic grav. Pur si simplu va puteti bucura de momentele frumoase ale vietii.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.