Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Cateva lectii karmice le obtineti in aceasta saptamana. Este bine sa meditati mult asupra ceea ce vi se intampla, dar si asupra planurilor pe care le aveti pentru viitor.

Simtiti nevoia de asemenea sa studiati intr-un anumit domeniu, sa va aprofundati notiunile, sa va verificati convingerile.

Starea de sanatate este foarte buna, iar astrele nu anunta nimic grav. Exista un mic risc pentru accidente.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Va bucurati de multa atentie si noi contacte in aceasta saptamana. De semenea veti fi entuziasti cu gandul la noile proiecte pe care vi le-ati propus si care par acum a fi foarte aproape de realizare.

Starea de sanatate este relativ buna. Va pot supara bolile de sezon sau o afectiune acuta. Este indicat sa nu neglijati simptomele neplacute, daca apar si sa va prezentati la medic.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic si emotional inca se mai duc lupte. Va aflati pe un teren nesigur, asteptarile voastre nu par a fi apreciate de ceilalti, idele voastre se pot dovedi a fi eronate si va aflati in fata situatiei de a va schimba radical sistemul de valori in viata. Traversati un proces dificil de remodelare interioara, proces care poate fi chiar dureros. Daca simtiti nevoia, puteti cere ajutorul unui specialist.

Starea de sanatate este relativ buna. Cu toate acestea, nu ar strica sa mergeti la medic pentru analizele de rutina. Astrele ne indica faptul ca exista posibilitatea ca o afectiune tacuta sa evolueze lent, in mod ascuns, insa ar putea fi "vizibila" la analize.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Oameni noi si situatii noi, experiente noi si cam totul nou, asa am descrie ceea ce se intampla in aceasta saptamana. La finalul acestei perioade care se dovedeste a fi destul de frumoasa veti fi insa foarte obositi.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Stresul va poate afecta usor imunitatea, insa astrele nu anunta nimic grav. Accentul acestei saptamani cade mai mult in planul emotional decat in cel al sanatatii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic sunteti foarte tonici si visati cu ochii deschisi catre viitorul apropiat. Va faceti planuri, incercati sa actionati si spre finalul saptamanii chiar veti vedea cateva rezultate.

Starea de sanatate este foarte buna, in ciuda saptamanii extrem de incarcate pe care o traversati. Parca pur si simplu sunteti atat de ocupati incat nici sa va imbolnaviti nu aveti timp.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Este o saptamana rascolitoare pentru voi, vizand anumite planuri la care tineti foarte mult. Va ganditi in fel si chip cum ati putea face sa fie totul bine, sa ocoliti erorile si rezultatul pe un timp mai lung sa fie foarte bun.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, chiar mai buna decat in ultimele saptamani. Scheletul este sensibilizat, astfel ca se recomanda sa nu faceti excese de niciun fel. Terapiile prin miscare par a va face mult bine, de aceea, daca aveti ocazia sa lucrati cu un antrenor personal, nu ar trebui sa ratati oportunitatea.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.