Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Este o saptamana foarte incarcata pentru voi, dragi nativi Berbec. Va veti confrunta in plan psihic cu situatii marunte si multe, care va pot obosi pana la extenuare. Este indicat sa incercati sa impartiti activitatile cu ceilalti membrii ai familiei sau prieteni si sa va odihniti mai mult.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Cei care se stiu sensibili la vremea rece trebuie sa isi pazeasca sinusurile si articulatiile. Baile fierbinti va pot fi de ajutor in aceasta perioada.

horoscopul saptamanal al sanatatii berbec

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic tindenti catre unele schimbari in viata voastra, catre simplitate, incercand sa eliminati toate acele aspecte care va produc stres sau va consuma energie inutil.

Este posibil de asemenea sa aveti in planul sanatatii fizice unele simptome pe care doriti sa le investigati la medic. Sau poate pur si simplu vreti sa va faceti analizele de rutina. Astrele arata ca puteti primi vesti care sa nu va fie pe plac, insa nu este cazul sa va alarmati. Pentru vestile neplacute este indicat sa cereti si o a doua opinie medicala. Totusi astrele arata ca exista riscul crescut de eroare medicala, asadar nu este cazul sa va impacientati de la prima veste neplacuta.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Harta astrala a acestei saptamani arata destul de complex. Este posibil sa va ingrijorati cu privire la rudele mai in varsta din familie sau cu privire la unele persoane dragi in ale caror probleme v-ati tot implicat in ultima perioada.

Starea de sanatate nu este excelenta, bolile de sezon si schimbarile atmosferice va pot dauna. Puteti suferi de rinita, boli respiratorii, dureri articulare sau dureri osoase. Este indicat sa apelati la terapii alternative pentru imbunatatirea starii de sanatate. Inhalatiile si baile fierbinti va pot fi de ajutor. Daca suferiti de boli cardiovasculare, este indicat sa va paziti de frig, temperaturile scazute va pot cauza disconfort.

horoscopul saptamanal al sanatatii gemeni

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

In plan psihic astrele incurajeaza visele, planurile pentru viitorul apropiat sau indepartat. Reganditi sistemul de valori, va reevaluati posibilitatile si va ganditi cum sa puneti in aplicare unele planuri asupra carora nu va doriti sa mai intarziati. Saptamana va suprasolicita si cu o serie de situatii care va cer decizii rapide, luate in graba.

Citește și:

Starea de sanatate este mult mai buna decat in ultimele satamani. Organismul vostru este puternic, iar sistemul imunitar functioneaza la cote optime. Bolile nu par sa va supere in aceasta perioada.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Saptamana debuteaza cu multe griji, axate in special pe zona financiara, dar si pe familie sau viata personala. Este posibil sa incepeti o afacere sau sa schimbati planul de cheltuili in casa.

Starea de sanatate este relativ buna. Astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, dar va puteti confrunta cu boli de sezon, dureri articulare, dureri de cap, tulburari endocrine sau afectiuni urinare. Este indicat sa va programati la medic daca simtiti unele neplaceri.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

In aceasta perioada descrisa va sunt pusi nervii la incercare, atat de catre cei din jur, cat si de situatiile pe care sunteti nevoiti sa le traversati. Este recomandat sa nu reactionati impulsiv, ci sa va pastrati calmul, in acest fel putand vedea atat intentiile celor din jur, cat si faptul ca unele situatii... se rezolva de la sine.

Citește și:

In privinta sanatatii fizice, astrele par sa va sustina, astfel incat nu se intrevad afectiuni ingrijoratoare. Poate cel mult bolile de sezon sa va tulbure putin starea de bine, dar chiar si asa veti trece usor peste orice neplacere.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.