Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Multe griji se strang iarasi in sufletul vostru. De data aceasta par a fi griji legate mai mult de voi decat de cei din jur. Este posibil sa va ingrijorati chiar cu privire la starea voastra de sanatate. Poate va ganditi sa faceti o vizita medicului, sau sunteti hotarati sa incepeti unele terapii alternative. In tot cazul, orice decizie luati in acest sens, este spre binele vostru.

O atentie deosebita trebuie sa aveti cu privire la accidente mici, caci exista un risc astral care merita luat in considerare. Manevrati cu atentie obiectele si nu conduceti daca sunteti obositi.

horoscopul saptamanal al sanatatii scorpion

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Relatiile cu ceilalti devin prioritare pentru voi in aceasta saptamana. Unele tensiuni iscate va obliga la o tratare diplomatica, astfel incat sa nu amplificati conflictul. Exista posibilitatea ca efectele unor greseli din trecut sa va urmareasca. Incercati sa nu raspundeti in aceste momente condusi de orgoliu sau impulsivitate.

Citește și:

In privinta sanatatii fizice, astrele nu aduc motive de ingrijorare. Bolile de sezon va pot afecta, caci imunitatea voastra nu este foarte ridicata. De asemenea simptomele bolilor cronice pot deveni mai intense, de aceea este indicat sa respectati recomandarile medicului, acolo unde acestea exista.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Aveti nevoie de multe schimbari si de o buna capacitate de adaptare in aceasta perioada, pentru ca veti fi pusi in fata multor situatii noi, carora trebuie sa le faceti fata. Este posibil ca stresul sa va scada imunitatea si sa va creasca riscul de alergii.

Mizati pe o alimentatie energizanta si un stil de viata sanatos. Evitati excesele de orice fel si ascultati de sfaturile celor dragi, chiar daca nu va sunt tocmai pe plac, caci va pot fi de un real folos in viitorul apropiat.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Se pare ca va treziti cu pisica in brate si va trebui sa reactionati astfel incat sa va demonstrati dreptatea. Nu va fi deloc usor, iar cu aceasta ocazie este posibil sa indepartati definitiv unele persoane din viata voastra.

Citește și:

Starea de sanatate pare sa fie destul de buna. Este posibil sa contactati boli de sezon, insa le veti duce pe picioare, fara a va lasa prea mult deranjati de simptomatologia specifica. Mizati pe intuitie si nu uitati sa va onorati orele de somn.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

O serie de evenimente fara precedent va streseaza sau cel putin va creeaza emotii. Trebuie sa fiti atenti la reactiile voastre, la imagine, tinuta, dar si la vorbe, iar toata aceasta atentie va pare exagerata, fiind obisnuiti sa fiti voi insiva. Astrele va cer insa in aceasta perioada mult control asupra propriei persoane.

Starea de sanatate este buna, ba chiar aveti planuri de imbunatatire a sanatatii. Poate mergeti la medic sau la stomatolog, poate incepeti un program de gimnastica sau pur si simplu faceti mici schimbari in stilul de viata, pentru a va simti mai bine.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Inca o saptamana presanta cel putin in plan profesional. Relatiile cu cei apropiati par a-si mentine statusul, desi voi luptati pentru a-l imbunatati. Este posibil ca si de la voi sa aveti anumite asteptari si sa realizati ca realitatea nu este tocmai cea pe care v-o doriti.

Starea de sanatate este buna, comparativ cu ultima perioada. Va simtiti destul de bine, dar ar trebui sa incepeti terapii alternative, masaj sau miscari terapeutice. Sportul si miscarea in general va aduce mult bine, asadar daca sunteti deja implicati in unele programe sportive, este indicat sa nu chiuliti.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.