Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII:afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana abunda de intamplari favorabile, relatii armonioase care se ivesc pur si simplu, de intamplari frumoase care va raman ca amintiri pe termen lung. Asadar in plan psihic va simtiti excelent, saptamana aceasta fiind chiar minunata.

Starea de sanatate este destul de buna, insa va supara simptome mai vechi. Fie este vorba despre dureri ale articulatiilor si oaselor, dureri localizate la nivelul spatelui, genunchilor, soldului, fie poate fi vorba despre tulburari cardiovasculare. In tot cazul, nu ezitati sa va ingrijiti si chiar sa va prezentati la medic.

horoscopul saptamanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Tensiunile carora a trebuit sa le faceti fata in ultima perioada par sa se rezolve in aceasta saptamana. Se ridica un val, se clarifica unele lucruri si totul pare sa mearga pe o directie mai buna.

Citește și:

Starea de sanatate nu este excelenta, sistemul imunitar este usor slabit si unele probleme de sanatate mai vechi va pot crea acum probleme. Sunt sensibilizate sistemele digestiv si nervos.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Traversati o perioada solicitanta, insa constructiva in planul relatiilor. Fie incepeti sa apreciati mult mai mult anumite persoane apropiate, fie pur si simplu va schimbati unii prieteni.

Starea de sanatate este destul de buna, nu par sa va supere afectiuni grave. Aveti insa nevoie de unele modificari in stilul de viata. Poate sa faceti mai mult sport ori sa mancati regulat, poate sa incepeti sa efectuati terapii complementare. De exemplu inhalatii cu aburi fierbinti pentru sinuzita sau exercitii medicale pentru coloana etc.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Se anunta o saptamana aventuroasa, in care visati cu ochii deschisi. Doriti sa faceti unele schimbari destul de importante in viata voastra, schimbari care tin mai ales de familie, insa sunt foarte multe detalii de pus la punct, asadar sunteti decisi sa incepeti cu pasi marunti.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna. Exista o serie de simptome mai vechi care reapar, va supara, va ingrijoreaza si va determina sa ajungeti la medic. Desi astrele nu aduc vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii, totusi este posibil ca harta voastra astrala personala sa ascunda alte adevaruri. De aceea este recomandat sa va prezentati la medic pentru investigatii focalizate.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.