Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII:afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Incepeti saptamana cu elan, cu energie, cu forta de munca si mult entuziasm. Sunteti decisi sa dati drumul unor planuri la care lucrati de ceva vreme, proiecte care va sunt dragi si in privinta carora deveniti nerabdatori.

Starea de sanatate este destul de buna. Astrele va inzesteaza cu energie, va limpezesc mintea si va ajuta sa rezistati cu usurinta in fata stresului cotidian. Ar trebui totusi sa va odihniti mai mult.

horoscopul saptamanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Saptamana nu aduce multe schimbari in plan psihic ori emotional. Este mai mul o saptamana de odihna interioara, in care sa va refaceti, sa va relaxati si sa va incarcati bateriile.

Starea de sanatate este foarte buna, imunitatea este crescuta, iar rezistenta in fata stresului sporita. Daca nu aveti o harta astrala personala nefavorabila, nu ar trebui sa va faceti griji in privinta sanatatii in aceasta saptamana.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Traversati o perioada in care va restructurati lista prioritatilor. Este posibil ca ultimele lucruri pe aceasta lista sa devina prioritate maxima, iar printre ele nu este exclus sa se numere sanatatea.

Va ganditi sa va programati la medic pentru tot felul de analize, in privinta carora sunteti motivati sa optati. Atitudine demna de toate laudele am putea spune. Cert este ca va veti ingriji mai mult ca oricand de sanatatea voastra, luand toate masurile necesare. Desigur, aceste schimbari de atitudine vor fi declansate de o experienta negativa in planul sanatatii, traita deja sau care urmeaza a fi traita.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In plan psihic aceasta saptamana este oscilanta. Atitudinea voastra este cand optimista, cand pesimista, la fel si starea de spirit. Saptamana mai prezinta si o conotatie karmica. Este posibil sa realizati ca unele actiuni pe care le-ati avut in trecut, in special cu privire la oamenii cu care ati colaborat, au fost gresite, iar acum, intelegand altfel situatia, sa regretati.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Cel mult bolile de sezon va pot supara, insa astrele nu aduc vesti ingrijoratoare.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.