Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII:afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Inca de la prima ora a saptamanii sunteti ocupati, pusi pe treaba si entuziasti. Este posibil ca relatiile cu cei din jur sa suporte unele obstacole, insa veti fi ajutati de apropiati sa le treceti cu bine. In tot cazul, intreaga saptamana este foarte agitata.

Starea de sanatate este destul de buna. Oboseala va fi greu de combatut, insa bolile nu par sa va afecteze. Incercati sa va odihniti mai mult.

horoscopul saptamanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Dragi nativi Capricorn, in perioada descrisa astrele va aduc in special lectii karmice, inavataturi, exemple bune de urmat. Este o saptamana in care va veti sitmi ca la scoala in fata vietii, dar trebuie sa fiti destul de atenti pentru ca astrele nu va iarta greselile. Am putea spune in ansamblu ca saptamana este foarte frumoasa, cu evenimente memorabile ce va pot schimba radical unele drumuri in viata.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna. Desi astrele nu aduc semne de ingrijorare, este posibil ca unele simptome sa va ingrijoreze. Nu ar strica sa faceti o vizita medicului.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic sunteti foarte nelinistiti, dar totodata entuziasti. Aveti o serie de proiecte personale asupra carora trebuie sa va orientati atentia si timpul, doar ca, pe langa acestea, mai aveti cateva zeci de responsabilitati. Se pare ca pe umerii vostri stau multe responsabilitati ale familiei si simtiti ca este greu sa le duceti pe toate.

Ar trebui sa va odihniti mai mult si sa incecrati sa va eliberati de proiectele sau activitatile care va obosesc. Starea de sanatate este buna, insa imunitatea este scazuta, asadar sunteti vulnerabili in fata bolilor contagioase.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Saptamana este plina de forfota, de munca, de treburi marunte. Sunteti agitati si chiar aveti multe de facut. Este posibil sa intampinati unele probleme in comunicarea cu cei din jur, dar veti reusi sa le depasiti.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, aveti grija de voi, ba chiar si de cei dragi, dar totusi nu este cazul sa faceti excese de niciun fel.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.