Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Noi proiecte va entuziasmeaza in aceasta saptamana, va consuma timpul, insa intr-un mod productiv sau chiar creativ, astfel incat putem spune ca veti avea o saptamana in care abia de veti avea timp pentru lucrurile obisnuite, insa cu toate acestea nu va veti simti epuizati. Sunteti incantati de tot ceea ce reusiti sa faceti in aceasta perioada.

Starea de sanatate este destul de buna. Astrele va aduc energie, sistemul imunitar functioneaza bine, iar bolile mai vechi nu par sa se agraveze.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Este o saptamana plina de evenimente, dar si de energii bune, de entuziasm si activitati creative. Va faceti noi prieteni sau noi colaboratori, rezolvati multe din problemele mai vechi si reusiti sa construiti lucruri frumoase, care va incanta si va aduc mici bucurii.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna. Bolile de sezon par sa va ocoleasca sau, cel putin, nu va vor crea probleme deosebite. Nici bolile mai vechi nu prezinta tendinta spre agravare, asadar am putea spune ca traversati o perioada foarte frumoasa.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

In plan psihic, desi veti avea foarte multe de facut, se asterne cumva pacea. Va simtiti mai impacati cu voi, cu evenimentele din jurul vostru si reusiti sa intelegi altfel reactiile celor din jur si cursul unor avenimente. Aceasta luciditate si intelepciune prin care vedeti fiecare eveniment al vietii va ajuta sa luati cele mai bune decizii in aceasta perioada.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, dar stiti si voi ca nimic nu este perfect. Asadar va mai poate deranja un organ, mai poate sa apara o usoara stare de rau, o durere de cap, insa nimic semnificativ, care sa va strice buna dispozitie.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Este posibil ca o serie de ingrijorari sa nu va dea pace, sa va macine gandurile si sa va consume, inutil energie. Incercati sa discutati cu cei dragi problemele care nu va dau pace, acestia pot aduce solutii bune sau, cel putin, va pot linisti.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Este indicat sa mergeti la medic pentru analize de rutina, sa fiti siguri ca totul este in regula.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.