Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Inceputul saptamanii este cumva relaxant, activitatile voastre, desi consumatoare de energie, va sunt totusi placute. Este posibil sa va cuprinda o stare melancolica, insa nu va dura mult.

In a doua jumatate a saptamanii deveniti mai pragmatici si reusiti sa duceti la bun sfarsit proiecte mai vechi. Aveti grija la cuvinte, este posibil sa faceti unele gafe. In plan fizic, sanatatea nu pare sa va creeze probleme.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Treceti printr-o perioada mai dificila, cu multe responsabilitati, cu griji, astfel incat starea voastra interioara poate varia de la entuziasm la dezamagire. Reusiti totusi sa va pastrati o stare generala de optimism si sa nu va abateti de la scopurile voastre, desi va doriti o vacanta.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, bolile de sezon va pot crea usoare probleme. Din pricina stresului, imunitatea poate sa scada usor, asadar este indicat sa aveti un stil de viata sanatos si sa evitati excesele de orice fel, incercand astfel sa preveniti o eventuala disfunctie organica.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Va asteapta o saptamana plina de responsabilitati, de drumuri, de proiecte, insa astrele va aduc energie si creativitate, astfel incat este posibil sa gasiti solutii ingenioase pentru tot ce aveti de facut.

Starea de sanatate este destul de buna, insa atentie la accidentari. Incercati sa nu faceti excese de niciun fel. Veti avea nevoie de mai multe ore de odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Saptamana aduce cu ea griji mai vechi, porbleme nerezolvate si initiative asupra carora inca mai aveti nevoie sa va decideti. Este indicat sa ascultati de sfaturile celor dragi, este posibil ca unii dintre acestia sa aiba solutii deloc obisnuite, insa foarte bune.

Starea de sanatate este destul de buna, chiar va aflati pe o panta ascendenta in ceea ce priveste sanatatea. Adoptati un stil de viata tot mai sanatos si rezultatele nu intarzie sa apara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.