Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Va consumati energia in proiecte mai vechi pe care incercati sa le faceti sa mearga sau sa isi schimbe cursul. Dupa multa munca apar si rezultatele, insa depindeti si de alte persoane si colaboratori, ceea ce va poate crea tensiuni.

Sistemele endocrin si digestiv sunt usor date peste cap, de aceea ar trebui sa va odihniti corespunzator si de asemenea sa adoptati o dieta sanatoasa. Consumati suficienta apa in fiecare zi.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Va aventurtati in tot soiul de activitati menite sa va dezvolte emotional si spiritual. Gasiti timp sa petreceti momente de neuitat alaturi de cei dragi sau de prieteni, aveti energie pozitiva si comunicati excelent cu cei din jur. Sunt favorizate examenele.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele va sustin sistemul energetic si imunitar. Bolile stau departe de voi in aceasta perioada, doar persoanele care sufera de boli ale articulatiilor, reumatsim sau artroza, dar si cei cu boli cardiovasculare trebuie sa fie atenti la tratament, caci simptomele bolilor de fond se pot agrava.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Incepeti saptamana plini de energie, cu planuri noi si cumva echilibrati din punct de vedere emotional. Parca vedeti lucrurile mai clar decat in saptamanile precedente sau ati reusit sa rezolvati o problema de natura spirituala ori sentimentala.

Starea de sanatate este foarte buna. Sunteti chiar tentati sa faceti alegeri pozitive in ceea ce priveste stilul sa viata si sa adoptati schimbari care va vor face mult bine pe termen lung, doar sa va tineti de ele. Intuitia este foarte puterica in aceasta perioada, asadar va puteti baza pe semnalele trupului si ale mintii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Nu prea reusiti sa tineti secretele in aceasta saptamana, astfel ca unele informatii scapate catre cine nu trebuie ar putea isca adevarate scandaluri. Incercati sa va abtineti de la barfe daca doriti sa aveti o saptamana linistita.

Citește și:

Sistemul imunitar functioneaza destul de bine, insa trebuie sa va feriti de frig si umezeala, caci sunteti sensibili. Pot sa apara dureri osoase sau articulare.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.