Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Va doriti sa petreceti mai mult timp alaturi de familie sau de prieteni, va doriti sa va linistiti, aveti nevoie de odihna si de retragere in linistea caminului. Este posibil sa faceti o serie de drumuri, scurte, cu un prieten sau cineva drag, drumuri care va ajuta sa descoperiti lucruri noi, sa va schimbati unele principii.

Starea de sanatate este destul de buna, dar trebuie sa fiti atenti la sistemul metabolic. Poate ar trebui sa va culcati mai devreme sau sa incercati sa aveti un stil de viata ordonat. Daca suferiti de diabet zaharat sau boli hepatice, urmati cu strictete recomandarile medicului, caci pot sa apara agravari.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Aceasta saptamana va aduce o serie de evenimente frumoase, cu impact emotional. Fie deja cumparati cadouri pentru cei dragi, fie intalniti oameni minunati si reusiti sa creati conexiuni puternice.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa bolile de sezon va pot crea putine probleme. Persoanele care sufera de rinite cronice, sinuzite sau boli respiratorii cronice ar trebui sa urmeze cu strictete recomandarile medicului in aceasta perioada.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic sunteti destul e stresati si suprasolicitati. Mai multe responsabilitati din planuri diferite de activitate trebuie rezolvate cat mai repede, ceea ce va suprasolicita si va provoaca destul de mult stres. Este indicat sa incercati sa va culcati la ore rezonabile si sa fiti cat mai organizati pentru a fructifica timpul.

Starea de sanatate este destul de buna, chiar foarte buna avand in vedere stilul vostru de viata din ultima perioada. Nu ne gandim neaparat la excese, ci mai degraba la gradul de oboseala pe care l-ati acumulat deja.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Saptamana este excelenta pentru voi, dragi nativi Pesti. Sunteti creativi, energici, binedispusi si reusiti sa realizati tot ce v-ati propus, intr-un ritm care, pe cat este de relaxat, pe atat este de eficient. Aveti propriul vostru stil de a realiza lucrurile, ceea ce va ofera atat confort, cat si eficienta.

Starea de sanatate este foarte buna. Astrele va sustin sistemul imunitar, iar organismul vostru functioneaza excelent. Sunt favorizate activitatile sportive de orice fel.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.