Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana incepe cu mult tonus in plan psihic. Planuiti, visati cu ochii deschisi, va bucurati de momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi sau de prieteni si deja jurnalul de amintiri este mult mai bogat.

In ceea ce priveste starea de sanatate, veti simti nevoia de mai multa odihna si va pot supara fie bolile de sezon, fie durerile articulare sau de coloana. Incercati sa faceti sedinte de kinetoterapie sau masaj terapeutic pentru ameliorarea durerilor.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Prima parte a saptamanii pare sa fie destul de incarcata. Va pierdeti in proiecte de munca, in telefoane, in programari, parca nici nu ati fi in concediu. Va preocupa de asemenea starea de sanatate si faceti schimbari in stilul de viata.

Bolile de sezon par sa va ocoleasca, insa exista o suparare mai veche care va ingrijoreaza. Poate fi un simptom sau chiar o boala despre care medicii nu v-au lamurit sau nu v-au facut suficiente investigatii. Este indicat sa mergeti la medic pentru a investiga orice manifestare neplacuta sau pentru o reevaluare de rutina a starii de sanatate.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Este o saptamana plina de evenimente, unele frumoase, unele care va creeaza tensiuni. Este important sa reusiti sa va gestionati emotiile si sa fiti mai indulgenti cand vine vorba despre dorintele celor apropiati. Poate nu ar trebui ca totul sa se desfasoare numai dupa bunul vostru plac, ci si dupa al altora.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Sistemul imunitar este sensibilizat si puteti contacta o boala de sezon. De asemenea unele afectiuni se pot acutiza in aceasta perioada, cum ar fi sinuzitele, bolile reumatismale sau respiratorii, rinitele sau bolile cardio-vasculare. Daca exista recomandari de la medic, este indicat sa le respectati.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

In plan psihic reusiti sa fiti mai tensionati decat ar trebui. In prima parte a saptamanii planurile va sunt date peste cap, ceea ce va dezamageste putin, insa nu este cazul sa fiti suparati, caci cei care v-au lasat balta chiar au avut motive serioase in acest sens.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, insa sistemul imunitar este usor slabit. Va recomandam o alimentatie energizanta si cat mai sanatoasa pentru a va putea mentine in forma.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.