Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Sunt multe griji care nu va dau pace in plan psihic. Poate ar trebui sa urmati sfaturile celor dragi, care sunt ceva mai experimentati si au viziune mai larga in unele privinte. In tot cazul, solutiile voastre se pare ca nu va scot din impas, asadar fiti mai indulgenti si cu parerile celorlalti.

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil sa va faceti unele analize sau investigatii pentru a va reevalua starea de sanatate. Nu neglijati sfaturile medicului.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Incercati sa va implicati in mai multe proiecte deodata, ceea ce va da peste cap echilibrul interior. Cu siguranta apar si mici esecuri sau dezamagiri, nu exista plan perfect! De aceea va recomandam sa nu puneti la suflet orice si sa nu va consumati energia decat pentru ceea ce merita cu adevarat.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna si faceti schimbari in atilul de viata. Poate incepeti o dieta, poate reluati un program de sport. In tot cazul, faceti alegeri care va aduc o bila alba in privinta sanatatii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Saptamana incepe cu mult entuziasm si agitatie in plan psihic. Va faceti tot felul de planuri si noi idei incoltesc in mintea voastra. Pentru ca deveniti mai practici cu fiecre zi ce trece, nu este exclus sa incepeti o afacere sau macar sa convingeti pe cineva apropiat sa o faca.

Starea de sanatate este mai buna, desi in ultima perioada v-ati tot confruntat cu simptome care v-au ridicat semne de intrebare sau v-au ingrijorat. Este cazul sa va organizati mai bine timpul pentru a va ramane mai multe ore de odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

In plan psihic saptamana este agitata. Primiti oportunitati unice, insa va ganditi serios daca este bine sau nu sa acceptati ofertele. Incercati sa eliminati frica si sa aveti mai multa incredere in voi.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna. Astrele va aduc energie astrala, iar sistemul imunitar functioneaza excelent incercati sa adoptati o alimentatie sanatoasa si sa nu faceti excese de niciun fel.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.