Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

In plan psihic va incearca o serie de stari melancolice sau chiar usor depresive in prima parte a saptamanii, insa nu va faceti griji, caci spre finalul perioadei descrise primiti energie astrala si vesti bune.

Starea de sanatate este sensibilizata, stresul nu este usor tolerat de organism in aceasta perioada. Este indicat sa fiti atenti si in privinta alimentatiei, caci puteti suferi tulburari digestive.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Pentru voi aceasta saptamana este foarte frumoasa. Primiti suprize, sunteti in centrul atentiei si cuceriti orice auditoriu. Este o perioada avantajoasa si in privinta examenelor.

In plan fizic, starea de sanatate este destul de buna. Cel mult bolile de sezon va pot crea usoare neplaceri, insa astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii. Asadar va puteti bucura de momente placute si amintiri foarte frumoase.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Primiti o serie de lectii karmice in aceasta saptamana si va treziti pusi in fata unor evenimente carora trebuie sa le faceti fata. Meditati mai atent la situatiile pe care le atrageti, iar directia generala a saptamanii este spre evolutie spirituala.

Starea de sanatate este foarte buna, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. Veti simti nevoia sa va odihniti mai mult, insa cu o buna organizare si putin noroc va pot ramane suficiente ore pentru somn.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In plan psihic sunt destul de multe tensiuni in aceasta perioada. Sunteti certareti si reusiti sa iscati conflicte la tot pasul. Indiferent de persoana care are dreptate, este indicat sa incercati sa adoptati o cale diplomatica in discutiile cu ceilalti.

Starea de sanatate este destul de buna, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca. Poate este cazul sa va rasfatati mai mult, sa mergeti la masaj, la terapii spa etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.