Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana debuteaza cu multa energie si voie buna, cu chef de distractie si mult entuziasm. Vorbiti cu multa lume, cautati sa reluati prietenii mai vechi, poate chiar sa refaceti unele relatii de familie.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, aspectul astral este destul de bun. Este posibil sa resimtiti oboseala acumulata, sa aveti dureri de cap sau probleme digestive, insa astrele nu anunta nimic grav. Incercati sa va odihnitiai mult si sa nu faceti excese alimentare.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Saptamana debuteaza cu multa agitatie si energie, dar si cu voie buna si momente frumoase. Comunicati excelent cu cei din jur si sunteti persoana de baza cand vine vorba despre detensionarea conflictelor.

Starea de sanatate este destul de buna, insa aveti nevoie de mai multa odihna. Incercati sa dormiti mai mult si sa faceti si sport, chiar daca va doriti doar sa va relaxati. Miscarea va ajuta sa va mentineti energia.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Traversati o perioada excelenta in plan psihic si emotional. Petreceti momente frumoase alaturi de cei dragi si va simtiti impliniti, fericiti.

Starea de sanatate este destul de buna. Sistemul imunitar functioneaza excelent, cel mult o raceala de sezon va poate produce un usor disconfort. Incercati sa nu faceti excese alimentare si cautati metode de relaxare, caci aveti nevoie sa scapati de stresul acumulat in ultima perioada.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Desi perioada este frumoasa si plina de energie pozitiva, totusi in sinea voastra se petrec alte lucruri. Va ganditi serios la viitorul vostru si cautati solutii pentru planurile pe care le aveti pentru noul an.

Starea de sanatate este destul de buna, insa aveti nevoie de mai multa odiha. Cautati sa va refaceti echilibrul interior si sa dobanditi un bun management al stresului. Desi ascundeti de cei dragi starea voastra interioara, totusi trebuie sa gasiti metode sau solutii pentru a va linisti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.