Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Saptamana este dominata de griji, griji mai vechi care nu si-au gasit rezolvarea inca. Aceste macinari interioare tin de viata personala sau de cei dragi.

Starea de sanatate este destul de buna, imunitatea este ridicata, iar organismul este rezistent la stres. Incercati sa nu faceti excese alimentare si sa va odihniti mai mult.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Va asteapta o saptamana plina de evenimente ametitoare, aproape ca va veti simti ca intr-un carusel. Cunoasteti oameni noi, dar si multi prieteni roiesc in jurul vostru, comunicati excelent cu cei din jur si reusiti sa strangeti multe amintiri placute.

Starea de sanatate este foarte buna. Sistemul imunitar functioneaza optim, iar organismul vostru prezint o mare capacitate de regenerare. Incecati sa faceti mai multa miscare.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Saptamana incepe cu multe evenimente, responsabilitati, agitatie, dar si cu voie buna. Desi aveti multe de facut, totusi reusiti sa va relaxati, fiind vorba mai mult despre o relaxare activa. Gasiti placute activitatile voastre, iar astrele va aduc energie positiva si entuziasm in tot ceea ce faceti.

Spre finalul saptamanii insa va ajunge din urma oboseala, asadar este posibil ca energia aceasta de care dati dovada la inceputul saptamanii sa fie scazuta de sarbatori. Starea de sanatate este destul de buna, dar tot va sta gandul la medici. Ceva va preocupa si nu veti avea liniste pana ce nu va reechilibrati starea de sanatate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Este o saptamana in care atentia voastra merge mai mult pe planul emotional. Sunteti mai inchisi in voi decat de obicei, desi poate nu lasati sa se vada aceasta. Meditati, va ganditi, exista si o tendinta puternica de a pica in depresie.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa traversati o perioda stresanta. Este indicat sa petreceti cat mai mult timp alaturi de prieteni sau de cei dragi, doar asa reusiti sa va mentineti starea pozitiva.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.