Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Saptamana va aduce multa energie, idei noi si pofta de a va trai viata dupa cum doriti. Va organizati in asa fel incat sa aveti mai multa grija de voi si de preocuparile personale.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este foarte buna, sistemul imunitar functioneaza excelent si rezistati cu usurinta in fata stresului. Este indicat sa aveti mai multa grija in privinta alimentatiei si sa manevrati cu atentie obiectele, caci exista un mic risc de accidentare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Pentru voi saptamana aduce o serie de provocari in planul carierei sau a unor domenii unde va doriti sa va dezvoltati. Este posibil ca in planul emotiilor sa suferiti variatii intense si sa nu reusiti sa va stapaniti impulsurile.

Starea de sanatate este relativ buna. Aveti nevoie de o mai buna organizare si de mai multa odihna. Incercati sa aveti o alimentatie sanatoasa pentru ca tubul digestiv, ficatul si pancreasul va pot da semne de epuizare.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

In ceea ce priveste planul psihic si emotional, aveti multe ganduri, regrete si schimbari de facut pentru a va restabili echilibrul. Aveti nevoie sa faceti unele renuntari, sa luati decizii grele si sa va schimbati poate unele aspecte din stilul de viata.

Starea de sanatate este destul de buna, cei care sufera de alergii si astm trebuie sa fie precauti in aceasta perioada. Este posibil ca stomacul sa va mai dea unele simptome neplacute, insa o alimentatie sanatoasa va va feri de astfel de episoade.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.