Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

In plan psihic traversati o perioada de bun augur. Aveti multe idei bune, putere de concentrare si o organizare eficiena, astfel incat reusiti sa realizati tot ce v-ati propus.

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil ca bolile de sezon sa va creeze usoare probleme, insa astrele nu anunta nimic ingrijorator in privinta sanatatii. Este posibil chiar sa faceti alegeri bune pentru buna functionare a intregului organism, cum ar fi o alimentatie sanatoasa, mai mult sport, poate chiar si unele terapii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

In plan psihic saptamana va aduce agitatie, idei bune, o excelenta capacitate de comunicare cu cei din jur si optimist. Aveti curajul sa demarati unele proiecte la care visati de ceva vreme, puneti in practica idei mai vechi, cunoasteti oameni noi si chiar puteti face colaborari profitabile.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. O atentie deosebita trebuie sa o prezinte persoanele care sufera de tulburari endocrine sau au predispozitie. Incercati terapii si metode de relaxare pentru a tine sub control stresul.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

In aceasta saptamana va preocupa mai mult viata personala, care este prioritara celorlalte sectoare de viata. Sunteti axati pe camin, pe viata in cuplu, pe micile suprize care fac ca unele momente sa fie de neuitat, poate chiar de organizare si curatenie.

Starea de sanatate este destul de buna, astrele va sustin imunitatea si rezistenta in fata stresului. Aveti nevoie de mai multa odihna, de aceea va recomandam sa va organizati bine timpul, astfel incat sa va ramana suficiente ore pentru somn.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.