Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

In plan psihic astrele va sustin optimismul si creativitatea. Reusiti sa rezolvati probleme mai vechi, sa demarati noi proiecte, sa faceti colaborari productive, asadar putem spune ca este o saptamana frumoasa pentru voi.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este destul de buna. Sistemul osteoarticular este usor slabit, asadar este indicat sa faceti miscare moderata si de asemenea sa va programati la cateva sedinte de masaj. Atentie si la carenta de magneziu si calciu, mai ales la persoanele care sufera de carcei.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

In plan psihic saptamana va aduce multa agitatie, dar si o serie de vesti bune. Este posibil sa reusiti sa demarati proiecte proprii la care visati de multa vreme. Incercati sa va organizati foarte bine timpul pentru a va ramane suficiente ore de odihna.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, mai buna decat in ultima perioada. Este posibil chiar sa va faceti programare la medic pentru unele investigatii. Incercati sa nu faceti excese alimentare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

In plan psihic saptamana este tulburatoare, va preocupa multe ganduri cu privire la cariera voastra, la examene, la locul de munca. Abia spre finalul saptamanii puteti vedea lucrurile mai clar.

Starea de sanatate este relativ buna, desi unele simptome mai vechi au ramas nerezolvate. Cu toate acestea astrele va aduc energie, rezistati bine in fata stresului si organismul vostru prezinta o puternica forta de refacere si regenerare.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.