Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Saptamana aceasta este destul de obositoare in ceea ce priveste responsabilitatile, atat la locul de munca, cat si in viata personala. Aveti o serie de ganduri, de nelamuriri, de intrebari care va nelinistesc si nu va dau pace.

Starea de sanatate este destul de buna, insa stresul isi pune amprenta. Este posibil sa suferiti de arsuri la stomac, dureri de cap sau mici accidentari din pricina oboselii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

In plan psihic sunteti pe un drum bun, al dezvoltarii spirituale, al autodescoperirii, al depasirii unor limite. Traiti intr-o continua invatare si viata incepe sa va para foarte frumoasa. Cunoasteti oameni noi si comunicati excelent cu cei din jur.

Starea de sanatate este foarte buna, insa aveti nevoie de mai multe ore de odihna. Cautati sa va organizati mai bine timpul, astfel incat sa va rezolvati in timp util responsabilitatile din zi. Aveti grija sa consumati suficienta apa, pentru ca rinichii vostri sunt sensibili in aceasta perioada.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

In plan psihic sunteti entuziasmati cu privire la unele aspecte din viata personala. Cu toate acestea, ar trebui sa va asteptati la tot felul de surprize, unele placute, altele mai putin placute.

Starea de sanatate este buna, iar astrele va aduc energie pozitiva. Persoanele care sufera de alergii ar trebui sa aiba mai multa grija in ceea ce priveste tratamentul, dar si expunerea la alergeni.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.