Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

Saptamana este buna pentru voi, dragi nativi Rac, mai ales in plan psihic. Va faceti tot felul de planuri, ganditi noi strategii pentru a va indeplini dorintele sau proiectiile pentru acest an si primiti ajutor si sustinere de la cei din jur.

Starea de sanatate este foarte buna, sistemul vostru imunitar functioneaza excelent, iar organismul prezinta o buna capacitate de regenerare. Incercati sa aveti o dieta cat mai sanatoasa si energizanta, bazata pe fructe si legume proaspete.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

Saptamana este foarte agitata pentru voi, dragi nativi Leu. Simtiti nevoia de a va sfatui cu ceilalti, insa este necesar sa va alegeti cu mare grija persoanele cu care impartasiti gandurile voastre. Exista riscul de a fi dezamagiti de unele dintre acestea.

Starea de sanatate este buna, insa organele sensibile la stres pot da acum semne de oboseala. Este vorba despre ficat, inima, sistem nervos, endocrin si imunitar. Este recomandat sa aveti o dieta sanatoasa, bazata pe alimente vegetale si sa consumati suficienta apa.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

Perioada cuprinsa intre 25 si 31 iulie este buna in planul sanatatii pentru voi, dragi nativi Fecioara.
Adoptati un stil de viata din ce in ce mai sanatos iar rezultatele nu intarzie sa apara. Va simtiti tot mai plini de energie, caci astrele va aduc energie pozitiva, dar si un tonus psihic excelent.
Sanatatea fizica este buna, insa este indicat sa va odihniti mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.