Kudika
25 Iulie 2016

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

Perioada cuprinsa intre 25 si 31 iulie este de bun augur in privinta sanatatii, dragi nativi Balanta.
Va ingrijiti, mergeti la medic, sunteti atenti la ceea ce mancati, doar somnul ar putea fi imbunatatit, mai exact orele de odihna. Se pare ca relaxarea nu este suficienta pentru voi, ci chiar trebuie sa dormiti.
Sanatatea fizica este buna, astrele va aduc energie si de asemenea dispuneti de o buna capacitate de regenerare a organismului.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

Nativii Scorpion traverseaza o perioada plina de oportunitati.
Asadar in plan psihic aveti un tonus bun, va simtiti motivati si optimisti, caci primiti tot mai multe vesti bune. Aveti mai mult curaj sa va puneti in aplicare planurile si mai multa incredere in viitor.
Sanatatea fizica este buna, dar este loc si de mai bine. Este bine sa faceti o evaluare generala a sanatatii, mai ales daca in ultima vreme ati tot avut probleme si neplaceri.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

Pentru voi, dragi nativi Sagetator, aceasta saptamana va aduce mai multe vesti bune si mai mult spor in tot ceea ce faceti.
Grijile din ultima perioada nu dispar, dar deveniti mai activ si puneti lucrurile in miscare. Tonusul psihic este excelent iar cei din jur va ajuta sa reusiti tot ce v-ati propus.
Sanatatea fizica este tot mai buna, faceti progrese in ceea ce priveste imbunatatirea stilului de viata, mancati mai sanatos, faceti mai mult sport, va ingrijiti mai mult.
Sfatul astrologului: vizitati-i mai des pe cei dragi.

Horoscopul dragostei pentru luna APRLIE: cei singuri au sansa de a-si gasi partenerul ideal
Horoscopul SANATATII: Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: