Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

Sunteti nostalgici si va este dor de unele momente din trecut. Totodata sunteti manati in aceasta saptamana si de un spirit practic iesit din comun, este posibil sa incepeti unele actiuni pentru a va indeplini o dorinta mai veche, dar puternica.

Starea de sanatate este destul de buna. Sunteti sensibili la alimentele si bauturile reci, asadar pentru a evita o faringita este indicat sa le ocoliti in aceasta perioada.
Sfatul astrologului: faceti o vizita oamenilor de care va este dor.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

In plan psihic astrele va aduc energie pozitiva, inventivitate si o excelenata capacitate de comunicare. Sunteti convingatori si sunt favorizati cei care sustin examene orale sau discursuri in public.

Starea de sanatate este de asemenea buna, aveti insa tendinta de a face excese alimentare si de a limita miscarea. Noi va recomandam inversul acestor tendinte: alimentatie sanatoasa si multa miscare.
Sfatul astrologului: mizati pe intuitie in tot ceea ce faceti.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

In plan psihic va bucurati de experiente noi, sunteti curajosi si dispusi sa incercati tot ce este nou. Astrele va sustin initiativele si va aduc si putin noroc, astfel incat in aceasta perioada va veti bucura de multe reusite si momente de neuitat.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, iar imunitatea este crescuta. Exista un mic risc de accidentare, asadar va recomandam prundenta.
Sfatul astrologului: nu faceti excese alimentare.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.