Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

In plan psihic astrele aduc numai vesti bune: sunteti bine organizati, dorintele vi se implinesc si totodata va bucurati de multe momente placute si de relaxare. Desi nu este o perioada tocmai linistita pentru voi, reusiti totusi sa va gasiti echilibrul interior si sa faceti fata cu usurinta stresului.

Sanatatea fizica este destul de buna, doar sistemul musculoscheletal este usor slabit. De aceea este posibil sa aveti carcei, dureri musculare sau de spate, insa toate acestea pot fi prevenite cu putina miscare.
Sfatul astrologului: nu va faceti griji inutile.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

Va asteapta o saptamana plina de oportunitati. Conform hartii astrale, este vreme de iertare, de depasire a unor tensiuni sau conflicte foarte vechi.

Starea de sanatate este destul de buna, iar imunitatea este crescuta. Poate unele simptome mai vechi sa va mai dea semne de suparare, insa astrele nu anunta nimic ingrijorator in privinta sanatatii.
Sfatul astrologului: incercati sa vedeti tot ce-i mai bun in oameni.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plan psihic saptamana este relaxanta si frumoasa, cu cateva peripetii care tind sa va pipereze putin viata. Sunteti organizati si reusiti sa rezolvati multe din problemele care s-au acumulat in ultima perioada.

Starea de sanatate este buna, iar astrele va aduc multa energie. Sistemul imunitar functioneaza optim, iar bolile de sezon stau departe de voi.
Sfatul astrologului: fiti sinceri cu voi insiva.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.