Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Balanta

Pozitia planetelor va favoriza o analiza a prezentului si o reprioritizare a sarcinilor de indeplinit in viitorul apropiat. Emotiile vor fi traite la maxim si urecile vor auzi fiecare lauda, dar si orice injuratura.

Drept urmare, toate remarcile vor fi folosite pentru a constientiza forma fizica in care se afla corpul.
Prea multe intamplari noi vor da peste cap Balantele si vor vrea sa isi elibereze programul pentru a se relaxa. Daca se vor simti stresate vor putea face cateva exercitii fizice, pentru a se elibera si a scapa de tensiune. Oricare ar fi situatia in care se vor regasi, aceasta se va imbunatati curand.
Sfatul astrologului: nu va fortati, dar ramaneti pe drumul cel bun in ceea ce priveste stilul vostru sanatos de viata cu exercitii si alimentatiwe corecta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Scorpion

Pozitia planetelor va intensifica emotiile iar acest aspect va favoriza o analiza clara a sentimentelor fiecaruia. Pentru a usura si mai mult treburile ar fi bine ca Scorpionii sa faca niste yoga, exercitii fizice usoare, sa se odihneasca si sa se tina de alimentatie sanatoasa. Pentru sanatatea mentala ar fi bine ca acestia sa isi permita sa incerce lucrurile noi la care viseaza de atata vreme. Acestea pot fi un zbor cu parapanta sau o ciocolata nou iesita pe piata. Asta le va permite sa nu acumuleze frustrari.

Citește și:

O problema de sanatate este posibil sa strice anumite planuri, drept pentru care este indicat ca la primul semn de boala sa fie consultat un medic specialist. Acesta ii va face pe nativii acestei zodii sa inteleaga urgenta schimbarii regimului de viata si importanta pe care o are o alimentatie sanatoasa.
Sfatul astrologului: Fiti schimbarea pe care vi-o doriti in lume!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Sagetator

Va fi o saptamana foarte distractiva si plina de viata, cum nu se poate mai bine, dar oricum ar fi Sagetatorii vor trebui sa aiba grija in primul rand de propria persoana, pentru ca daca se suprasolicita nu vor mai avea ocazia de a trai clipe minunate alaturi de cei dragi. Ar trebui sa se gandeasca mai bine la dieta pe care o au, intrucat "suntem ceea ce mancam" si sa faca eventuale imbunatatire in regimul alimentar daca va fi nevoie.

Citește și:

Inca de la inceputul saptamanii s-ar putea sa se simta mai energici decat in ultima vreme datorita intrarii lui Marte in casa lor a sanatatii. Se vor simti ca la ei acasa oriunde ar fi si vor face mai mult sport decat de obicei, ceea ce va aduce beneficii pe toate planurile, pentru ca va creste nivelul de endorfine starea psihica va fi una buna si pentru ca va creste tonusul muscular starea fizica va fi una de invidiat.
Sfatul astrologului: Impartasiti buna dispoztie cu cei din jur!

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.