Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Capricorn

Daca vor dori sa se rasfete se vor putea refugia in paginile unei carti bune citita acasa intr-o noapte racoroasa de august. Dupa ce vor termina munca ar if bine sa faca niste exercitii fizice, pentru a le creste energia apoi o baie in cada cu spuma, lumanari parfumate si un pahar de vin rosu. Sau daca prefera o cina usoara formata dintr-o salata de vara cu telemea pentru a se racori si ca stomacul sa aiba timp sa digere pe timpul noptii. Toate aceste elemente vor ajuta la o curatare interioara de rele si toxine.
De asemenea, ar trebui sa fie deschisi la schimbare pentru a se putea simti eliberati de piedicile puse de societate. Si trebuie sa inteleaga ca a tine dieta nu inseamna automat sa slabeasca ci doar sa stie ce, cat si cand sa manance anumite alimente pentru ca organele interne sa functioneze la parametrii optimi.
Sfatul astrologului: Mancati sanatos si faceti exercitii!

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Varsator

S-ar putea ca Varsatorii sa aiba nevoie de mai mult timp de gandire inainte sa se hotarasca asupra ceea ce vor cu adevarat. Trebuie insa sa tina cont de faptul ca emotiile sunt schibatoare si sa nu ia decizii pripite, bazate doar pe simpatii sau pofte de moment. Nu stiu intotdeauna ce isi doresc si asta este perfect normal, nu trebuie sa fie grabiti in luare unei decizii, pentru ca urasc sa se insele si sa greseasca. In schimb ar putea sa faca niste ore de yoga, pilates sau cateva sedinte de masaj de relaxare.

In cel mai probabil caz vor rastalmaci trecutul in cautare de raspunsuri iar amintirile placute pot fi interpretate ca semne sau sugestii ca anumite lucruri trebui retraite pentru a fi bine din toate punctele de vedere. Daca isi vor aduce brusc aminte ce buni erau carnatii de la Revelion sau ceva asemenator, acesta este semnul ca se pot duce la magazin sa cumpere cativa si sa-i gateasca pentru cina.
Sfatul astrologului: Nu traiti in trecut!

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Pesti

Pestii vor spune lucrurilor pe nume si vor scoate la iveala secrete ascunse cu grija in ultima vreme. Asta ii va usura si le va lua o povara de pe umeri. Isi vor face multi prieteni noi in domeniul nutritiei si poate chiar vor incepe un curs in acest sens, pentru ca acum este momentul perfect pentru a explora noi granite sportive, nutritionale, de relaxare si bunastare. Acum va fi momentul sa profite de noile oportunitati si sa-si stabileasca planuri realiste pentru viitor. Ar trebui sa inceapa sa se documenteze despre noi diete, programe de antrenament si tratamente medicale si sa profite de ceea ce li se pare convenabil si potrivit pentru ei. Daca vor face toate aceste lucruri rezultatele se vor vedea curand.

Daca exista anumite boli cronice este momentul ideal pentru a incepe tratamentul medicamentos pentru ele si poate fi de ajutor sa se inscrie in grupuri online care discuta remedii si cu care isi pot impartasi problemele. Astfel este posibil sa gaseasca si prieteni adevarati.
Sfatul astrologului: Aveti grija la sanatate!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.